Всем ПРИВЕТ!

Кулінарныя традыцыі беларусаў - гэта прастата народных рэцэптаў, разнастайнасць выкарыстаных мясцовых прадуктаў, незвычайныя спосабы прыгатавання. На віртуальнай пляцоўцы кожны знойдзе для сябе карысную і неабходную інфармацыю...

четверг, 21 декабря 2017 г.

Посныя стравы

ДРАНІКІ з грыбным начыненнем


нам спатрэбіцца абабраная бульба, нацёртая на тарцы, туды дабавіць толькі муку, і соль па смаку!

1) гатуем грыбное начыненне (возьмем сухія баравікі)

2) зальём іх кіпнем, і аставім набухаць

3) набухшыя грыбы нарэжам дробненькай саломкай



4) цыбульку таксама нарэжам як і грыбы


5) абсмажваем грыбкі ў алеі


6) туды ж дабаўляем цыбульку і абсмажваем ужо разам, саліць НЕ ТРЭБА!

7) павінна атрымацца вось так!

8) ну а далей: выкладваем бульбяное цеста, зверху начынку грыбную, і закрываем цестам



9) смажым з абодвух бакоў да румянай скарынкі


10) а зараз дэгусціруем!!!

СМАЧНА ЕСЦІ!!!!!! 
(Гатавала дранікі з грыбным начыненнем ўпершыню, ну і вельмі СМАЧНА атрымалася!)

Комментариев нет:

Отправить комментарий